Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Opetusministeri kehui Urjalaa rohkeudesta

Iiro-Pekka Airola
Urjalan yhtenäiskoulun vihkiäisjuhlassa perjantaina vieraillut opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) kehui vihkiäispuheessaan Urjalan päätöstä kokonaan uuden yhtenäiskoulun rakentamisesta sekä nyt valmistunutta rakennusta.

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) sanoi sivistyksen ja koulutuksen olevan 100-vuotiaan Suomen kivijalka.

 

Iiro-Pekka Airola
Urjalan yhtenäiskoulun vihkiäisjuhlassa perjantaina vieraillut opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) kehui vihkiäispuheessaan Urjalan päätöstä kokonaan uuden yhtenäiskoulun rakentamisesta sekä nyt valmistunutta rakennusta.

 

– Kuulin, että koulun suunnitteluun ovat osallistuneet myös henkilökunta sekä lapset ja nuoret. Se näkyy lopputuloksesta, jota olen ihaillut, ensin lehtien palstoilta ja nyt täällä paikan päällä, Grahn-Laasonen sanoi.

 

Lue lisää 11.5. Urjalan Sanomista