Leikkikenttä tulee Urjalan urheilukentän pohjoispäätyyn.
leikkipaikat, urheilukenttä (muokattu 27.10.2022) Urjalan Ylläpito

Uuden leikkikentän nimeksi tulee Urheilukentän Leikkimaa

Iiro-Pekka Airola

Urjalan keskustaan urheilukentän päätyyn rakennettavan leikkikentän nimi on valittu. Puistosta tulee Urheilukentän Leikkimaa.

Sivistyslautakunta valitsi nimen esiopetus- ja päiväkotiryhmiltä saamiensa ehdotusten joukosta. Aiemmin leikkikentän sijainnista päättänyt tekninen lautakunta antoi nimen valinnan sivistystoimen tehtäväksi, ja ehdotti tuolloin juuri ehdotusten pyytämistä leikkikentän varsinaisilta käyttäjiltä, lapsilta.

Sivistyslautakunta valitsi nimeksi Urheilukentän Leikkimaa, jota ehdotti yhtenäiskoulun esiopetusryhmä. Muita lapsilta tulleita nimiehdotuksia olivat Humpsis-Lumpsis, Leikkirata, Urjalan Hupipuisto, Helmi, Mansikkamarja, Marjapuisto, Keinupuisto, Karuselli, Sapo, Iso, Puuhala ja Möllipuisto.

Tekninen johtaja Kimmo Virta kertoi aiemmin, että leikkikenttä rakennetaan tänä vuonna loppukesän ja alkusyksyn aikana. Leikkitelineet sitä varten on jo tilattu.