Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Urjalan taloustilanne on arvioitakin parempi

Minna Mäkelä
Urjalan kunnan taloudellinen tilanne oli viime vuoden päättyessä vuosikatteeltaan ja tilikauden tulokseltaan talousarvioita parempi. Takana on nyt neljä ylijäämäistä vuotta: aiempien vuosien alijäämät on saatu katettua ja taseessa on ylijäämää. Kunnanhallitus käsitteli viime vuoden tilinpäätöksen maanantaina.

15 miljoonan euron yhtenäiskoulu on Urjalan kunnan suurhanke. Koulutyö siirtyy uusiin tiloihin 10. huhtikuuta.

 

Minna Mäkelä
Urjalan kunnan taloudellinen tilanne oli viime vuoden päättyessä vuosikatteeltaan ja tilikauden tulokseltaan talousarvioita parempi. Takana on nyt neljä ylijäämäistä vuotta: aiempien vuosien alijäämät on saatu katettua ja taseessa on ylijäämää. Kunnanhallitus käsitteli viime vuoden tilinpäätöksen maanantaina.

Vuosikate jäi 1,4 miljoonaa euroa positiiviseksi, kun talousarviossa vuosikatteen ennakoitiin jäävän noin 1,2 miljoonaa euroa positiiviseksi. Poistot toteutuivat ennakoidusti.
Vahvan vuosikatteen vuoksi tilikauden tulos on noin 555 000 euroa ja siten talousarviossa ennakoitua 340 000 euroa parempi.

Lue lisää 30.3. lehdestä.