Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Urjalan kunnan tonttitarjonta ja seurakunta nyt vahvasti netissä

Olli Ristimäki
Urjalan seurakunta viestii entistä väkevämmin myös netissä, kun seurakunnan uudet verkkosivut avattiin reilu pari viikkoa sitten. Uudistuksen taustalla oli koko kirkossa menossa oleva verkkosivujen malliprojekti, mutta vanhat sivut olivat myös selvästi uudistuksen tarpeessa.

Minna Kuljuntausta ja Sirkka Salminiemi ovat tyytyväisiä seurakunnan uusiin netisivuihin, joita he ovat ahkerasti alkuvuoden ajan rakentaneet.

Olli Ristimäki
Urjalan seurakunta viestii entistä väkevämmin myös netissä, kun seurakunnan uudet verkkosivut avattiin reilu pari viikkoa sitten. Uudistuksen taustalla oli koko kirkossa menossa oleva verkkosivujen malliprojekti, mutta vanhat sivut olivat myös selvästi uudistuksen tarpeessa.

– Teknisesti saatiin kirkkohallitukselta käyttöön verkkosivupohja, jonka kaikki seurakunnat saavat uudistuksen alustaksi. Alkaa olla kohta niin, että minkä tahnsa seurakunnan sivut näyttävät samalta, ja niissä onkin yhtenäistämisen ajatus, kirkkoherra Timo Kumpunen sanoo.

Uutta nettisisältöä on tehty myös Urjalan kunnassa. Helmikuun alussa aukesi uusi markkinointisivusto www.kotipohjantahdenalla.fi, joka esittelee Urjalan tonttitarjontaa.
Sivuston nimi tulee kunnan strategian otsikosta.

Elinkeinoasiamies Satu Sarinin mukaan tonttimarkkinointi on ollut aika vähäistä ja siihen oli selvästi panostettava.
– Mainostoimistoyhteistyön kautta tuli ajatus tällaisesta laskeutumissivusta, joka keskittyy pelkästään yhteen tuotteeseen, tontteihin.

Lue lisää 23.3. lehdestä.