Yleinen Urjalan Ylläpito

Valtuustopaikkaa tavoittelee 50 kuntalaista

Urjalan Sanomat
Kuntavaaleissa 23 valtuustopaikkaa tavoittelee 50 ehdokasta viidestä puolueesta. Suurin ehdokasmäärä on keskustalla, jolla on 16 ehdokasta. Vihreät pyrkivät valtuustoon kahden ehdokkaan voimin. Sosialidemokraateilla ja perussuomalaisilla on tarjolla 11 ehdokasta kummallakin ja kokoomuksella kymmenen ehdokasta.

Urjalan Sanomat
Kuntavaaleissa 23 valtuustopaikkaa tavoittelee 50 ehdokasta viidestä puolueesta. Suurin ehdokasmäärä on keskustalla, jolla on 16 ehdokasta. Vihreät pyrkivät valtuustoon kahden ehdokkaan voimin. Sosialidemokraateilla ja perussuomalaisilla on tarjolla 11 ehdokasta kummallakin ja kokoomuksella kymmenen ehdokasta.

 

Ehdokkaiden nimet ja samalla myös heidän äänestysnumeronsa varmistuivat torstaina.

Suomen Sosialidemokraattinen puolue: Ari Aalto, autonkuljettaja; Kati Brusin, myyntiassisstentti, MTI (AMK); Kari Järvinen, toimistosihteeri; Reijo Kuljuntausta, sähköasentaja; Mervi Laine, sijoitusneuvoja; Leena Nummi, kauppias; Tuija Näppinen, perhepäivähoitaja/perhehoitaja; Marko Pasanen, laitosmies; Lari Pynnä, suntio, hallintotieteen kandidaatti; Turo Rytky, työnjohtaja ja Janne Saari, kiinteistönhoitaja.

Kansallinen Kokoomus: Erja Aaltonen, yrittäjä, hieroja; Kristoffer Brandys, opiskelija; Jaakko Honkaniemi, maatalousyrittäjä; Marjo Leino, diplomi-insinööri; Merja Rauta, yhteyspäällikkö; Heidi Rytky, museonjohtaja, FM; Teemu Salminen, yrittäjä; Janne Suonpää, koneistaja; Mikko Uotila, arkkitehti sekä Ilkka Vuori, maatalousyrittäjä.

Suomen Keskusta: Tuukka Ahvenus, opiskelija; Merja Honkanen-Loponen, sairaanhoitaja; Mauri Järvinen, eläkeläinen; Veli-Pekka Kuparinen, insinööri (AMK); Jaana Lehtonen, ryhmävastaava/hoitaja; Kari Liehu, maatalousyrittäjä; Pauliina Mäki-Ojala, perhepäivähoitaja, lampuri; Aaro Nuikka, opiskelija; Mari Pakkanen, pastori, yo merkonomi; Perttu Pirhonen, levyseppä-hitsaaja; Mikko Ristimäki, maatalousyrittäjä; Jari Tallbacka, logistiikka- ja kehitysjohtaja; Ville Tirkkonen, sähköinsinööri (AMK), yrittäjä; Taina Valtonen, yrittäjä, yht. kunt. yo; Simo Vehmaa, toimitusjohtaja, mv; Paula Virtanen, yrittäjä.

Perussuomalaiset: Mervi Jaako, yrittäjä; Sanna Joutsela, seuraohjaaja; Susanna Karhu, ravintolatyöntekijä; Arto Lehtonen, myyntiedustaja; Pauli Lella, eläkeläinen; Sirkka Palm, eläkeläinen; Matti Pietiläinen, eläkeläinen; Tomi Rautanen, yrittäjä; Pasi Ruuska, metsätalousinsinööri, yrittäjä; Mari Rydenfelt-Kurtti, suunnittelija sekä Jouko Ylhäinen, työmies.

Vihreä liitto: Jami Susijärvi, järjestelmäasiantuntija, yrittäjä ja Jussi Westerbacka, tekninen isännötsijä, muusikko.