Roope ja Elli tutustuivat toisiinsa perhekahvilan avajaisissa.
MLL, perhekahvila (muokattu 27.10.2022) Urjalan Ylläpito

Perhekahvila avasi ovensa Pikku-Linnassa

Minna Mäkelä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton äskettäin henkiin herätetty Urjalan yhdistys lunasti lupauksensa ja avasi perhekahvilan ovet Pikku-Linnassa tiistaiaamuna. Yhdistyksessä vähän jännitettiin ennakkoon, miten moni paikalle tulee. Jännitys oli kuitenkin aiheetonta, sillä tupa oli täynnä.

Aiemmista kaavailuista poiketen perhekahvilaa ei pidetä vain Pikku-Linnassa, vaan parittomien viikkojen tiistaisin perhekahvila on illalla Majakalla, jotta mukaan ehtivät lapsineen myös työssä käyvät vanhemmat.

Perhekahvila tarjoaa paitsi yhdessäoloa, myös ohjelmaa, jota on suunniteltu jo koko alkuvuoden ajaksi.

Lue lisää Urjalan Sanomista 12.1.2017