Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Joulupukki viimeisellä tarkastuskäynnillä Urjalassa

Minna Mäkelä
Urjalan Sanomat tavoitti torstaina aamupäivällä Joulupukin, joka oli vielä viimeisellä tarkastusmatkalla Huhdissa ennen vuoden tärkeintä tapahtumaa. Matkasta ehkä hieman uupunut, mutta iloisen oloinen Joulupukki totesi paikallislehdelle, että tarkastuskierros oli sujunut mainiosti pientä nivelten kolotusta lukuun ottamatta.

Urjalassa torstaina aamupäivällä piipahtanut Joulupukki oli tarkastuskäyntiinsä hyvin tyytyväinen.

Minna Mäkelä
Urjalan Sanomat tavoitti torstaina aamupäivällä Joulupukin, joka oli vielä viimeisellä tarkastusmatkalla Huhdissa ennen vuoden tärkeintä tapahtumaa. Matkasta ehkä hieman uupunut, mutta iloisen oloinen Joulupukki totesi paikallislehdelle, että tarkastuskierros oli sujunut mainiosti pientä nivelten kolotusta lukuun ottamatta.

– Näyttää siltä, että sekä lapset että aikuiset ovat olleet täällä tänä vuonna pääosin jopa huomattavan kilttejä, arvioi Joulupukki.

Lahjat ovat valmistuneet pohjoisen pajoissa hyvissä ajoin, joten mitään syytä viime hetken paniikkiin ei ole näköpiirissä. Joulupukki on ehtinyt kesällä nikkaroita muutamia mukavia esineitä, kuten baarijakkaroita, myös omaan käyttöön.

Joulupukki intoutui muistelemaan paikallislehdelle myös omaa lapsuuttaan, josta onkin vierähtäntyt aikaa jo mittaamattoman kauan. Parhaimpien lahjojen joukossa kärkisijaa pitää ehdottomasti rattikelkka, jolla Joulupukki edelleenkin laskettelee alas Korvatunturin rinteitä, kun tuntee tarvetta täydelliseen rentoutumiseen.

Lue lisää Joulupukin ajatuksia Urjalan Sanomien joulunumerosta 22.12. Digilehdestä voit katsoa myös Korvatunturin isännän videotervehdyksen.