Urjalan yhtenäiskoulun sisätiloja rakennetaan vielä reilun neljän kuukauden ajan. Valmista on määrä olla maaliskuun lopussa.
Urjalan yhtenäiskoulu (muokattu 21.11.2022) Urjalan Ylläpito

Yhtenäiskouluun huhtikuussa

Minna Mäkelä

Urjalan uusi yhtenäiskoulu avaa ovensa 10. huhtikuuta. Koulu luovutetaan tilaajalle maaliskuun viimeisenä päivänä. Viime perjantaina varmistui, että koulurakennuksen kolmannenkin kerroksen rakenteet ovat kuivuneet, joten siellä päästään matottamaan lattioita ja asentamaan sen jälkeen kiintokalusteita.

Kouluun 340 000 eurolla hankittavista kalusteista päätetään joulukuussa. Kunta on saanut tarjouksen kahdelta yritykseltä, ja seuraavaksi erityinen arviointiryhmä testaa tarjolla olevat kalusteet ja esittää niistä oman näkemyksensä.

Koulun ulkoseinälle tuleva lasiteos Hippa alkaa olla vastoinkäymisten jälkeen loppusuoralla. Teoksen on määrä olla paikallaan vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää 24.11.2016 Urjalan Sanomista