Halkivahan rukoushuoneyhdistys, Urjalan seurakunta (muokattu 21.11.2022) Urjalan Ylläpito

Rukoushuonekunnan taloustilanteesta neuvotellaan

 

Urjalan kirkkoneuvosto on valtuuttanut johtoryhmän neuvottelemaan Halkivahan rukoushuonekunnan kanssa talousarvioavustuksista sekä Urjalan seurakunnan ja Halkivahan rukoushuonekunnan välisen sopimuksen uusimisesta. Asiasta neuvoteltiin jo eilen 6.11.

Kirkkoneuvoston listalla oli jo edellisessä kokouksessa Halkivahan rukoushuonekunnan lisäavustuspyyntö, joka on 10 000 euroa. Halkivahan rukoushuonekunta ei ole pystynyt sopeuttamaan menojaan avustuksen pienennyttyä 15 000 euroon vuodessa, vaan kulut ovat ylittyneet 10 000 eurolla.

Asia oli esillä kirkkoneuvostossa jo sen edellisessä kokouksessa. Tuolloin neuvosto palautti asian uudelleen valmisteluun äänestyksen jälkeen.

Juttua on korjattu 7.11. kello 16: aiemmin jutussa kerrottiin, että neuvotteluja käydään 20.11.