Urjalan vt. kirkkoherra Timo Kumpunen ja Tampereen eteläisen seurakunnan pastori Maarit Kuusisto kertoivat haastattelutilaisuudessa seurakuntalaisille vahvuuksistaan ja heikkouksistaan sekä näkemyksistään ajankohtaisiin kirkollisiin kysymyksiin.
kirkkoneuvosto, Urjalan kirkkoherra (muokattu 30.11.2022) Urjalan Ylläpito

Kirkkoneuvosto ehdottaa Timo Kumpusta pysyväksi kirkkoherraksi Urjalaan

Sini Ovaskainen

Kirkkoneuvosto ehdottaa kirkkovaltuustolle, että Urjalan kirkkoherraksi valitaan Timo Kumpunen. Kumpunen on hoitanut tehtävää virkaa tekevänä viime joulukuun alusta lähtien.

Kirkkoneuvosto päätti asiasta viime perjantaina sen jälkeen, kun seurakuntatalolla oli pidetty avoin haastattelutilaisuus ja kirkkovaltuuston jäsenet olivat haastatelleet molempia ehdokkaita erikseen. Toinen ehdokas on Tampereen eteläisen seurakunnan pastori Maarit Kuusisto.

Seurakuntalaiset eivät tällä kierroksella pääse osallistumaan kirkkoherran valintaan, mutta heille suotiin mahdollisuus kuulla ehdokkaita ja esittää heille kysymyksiä avoimessa haastattelutilaisuudessa. Seurakuntatalon sali täyttyi kiinnostuneista.

Kirkkovaltuusto toimittaa kirkkoherran vaalin kokouksessaan 25. lokakuuta.

Lue lisää 6.10.2016 lehdestä. Digilehdessä myös video haastattelutilaisuudesta.