Yleinen Urjalan Ylläpito

Osa eilisen Urjalan Sanomista jäi jakamatta

Eilisen Urjalan Sanomien jakelussa on ollut vaikeuksia osoitevirheiden vuoksi. Ukkonen riepotteli tiistaina Salon Lehtitehdasta ja särki tulostimen siten, että osoittellisiin lehtiin on tulostunut vääriä osoitteita. Siksi osa lehdistä on tullut tilaajille väärällä nimellä tai väärällä osoitteella, ja osa on jäänyt jakamatta.

Eilisen Urjalan Sanomien jakelussa on ollut vaikeuksia osoitevirheiden vuoksi. Ukkonen riepotteli tiistaina Salon Lehtitehdasta ja särki tulostimen siten, että osoittellisiin lehtiin on tulostunut vääriä osoitteita. Siksi osa lehdistä on tullut tilaajille väärällä nimellä tai väärällä osoitteella, ja osa on jäänyt jakamatta.

Ota yhteyttä toimitukseen, jos olet jäänyt vielä tänäänkin ilman postin tuomaa lehteä.

Digilehti osoitteessa urjalansanomat.edocker.com ilmestyi normaalisti klo 21 keskiviikkona, se on kaikkien tilaajien käytössä rekisteröitymällä.