neuvolapalvelut (muokattu 1.12.2022) Urjalan Ylläpito

Neuvolat väliaikaisesti uusiin tiloihin

Urjalan äitiys- ja ehkäisyneuvola sekä aikuisneuvola diabetespotilaineen siirtyvät tällä viikolla uusiin väistötiloihin terveysasemalta. Äitiys- ja ehkäisyneuvolan terveydenhoitaja Taru Barman ottaa vastaan Kylmäkosken terveysasemalla, ja aikuisneuvola toimii nyt vanhainkodin alakerrassa Muistola-osaston yhteydessä, jonne on järjestetty kaksi vastaanottotilaa. Uudet väistötilat ovat käytössä vuoden loppuun saakka.

Vs. osastonhoitaja Maritta Tuomi kertoo, että terveysasemalla käynnissä oleva neuvolan remontti on aikataulussa ja se valmistuu syyskuun lopussa. Sisäilmaongelmista kärsineet tilat halutaan kuitenkin siivota perusteellisesti useampaan kertaan ja siksi neuvolat palaavat remontoitaviin tiloihin vasta joulukuussa.

Tähän saakka väistötilat olivat aivan remontoitavien tilojen vieressä. Tuomen mukaan hoitajat ovat herkistyneet huonon sisäilman takia myös väistötiloissa.