Salmentiellä oli keskiviikkona iltapäivällä kahden auton kolari.
poliisiuutiset, Tieliikenneonnettomuus (muokattu 30.11.2022) Urjalan Ylläpito

Henkilöauto toisen eteen Salmentiellä

Minna Mäkelä

Kaksi henkilöautoa kolaroi keskiviikkona kello 13.20 aikaan Urjalantien ja Salmentien risteyksessä. Paikallinen mies oli kääntymässä kolmion takaa Urjalantieltä Salmentielle Huhdin suuntaan, kun hän törmäsi autollaan kirkonkylän suunnasta tulleeseen henkilöautoon, joka sinkoutui ojan pohjalle keula tulosuuntaan päin. Rytäkässä katkesi valaisintolppa. Kolmion takaa tullut henkilöauto jäi risteysalueelle.

Autojen kuljettajat sekä toisen auton kyydissä ollut mies selvisivät törmäyksestä vammoitta. Kirkonkylän suunnasta tulleen auton naiskuljettaja joutui odottamaan päästäkseen ulos autosta, koska auton etuovi oli juuttunut törmäyksessä kiinni.

Paikalle heti hälytetyn pelastuslaitoksen miehet ohjasivat liikennettä ohi onnettomuuspaikan.