Ihan kauhean päivän keskustelua johdatteli Säätiötalolla poliittisen historian dosentti Mikko Majander.
pentinkulman päivät (muokattu 30.11.2022) Urjalan Ylläpito

Pentinkulman päivät puolivälin krouvissa

Minna Mäkelä

Pentinkulman päivät käynnistyivät lauantaina Nuutajärven lasikylässä lastentapahtumalla, jossa muun muassa kuultiin Orffit-lastenmusiikkiorkesteria ja otettiin osaa uuden lastenkirjan julkaisuun mehun ja naposteltavien voimalla.

Kirjallisuustapahtuman aikuisempi osa starttasi sunnuntaina Säätiötalolla. Ihan kauhea päivä tarjosi kuulijoille keskustelua viime vuosisadan, mutta myös tämän ajan kauheuksista – niiden syistä ja seurauksista. Mikä saa tavallisen ihmisen osallistumaan pahaan?

Illalla Säätiötalon lavalle nousi Lauri Viita, jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta. Sanataiturin elämästä on tehty musiikkinäytelmä, joka saa kantaesityksensä syksyllä Tampereella. Tuosta näytelmästä Urjalassa nähtiin konserttiversio.

Lue lisää Urjalan Sanomista 4.8.2016