Yleinen Urjalan Ylläpito

Akaa myös mukaan Valkeakosken vuodeosastoon

Akaan kaupunginvaltuusto päätti keskiviikkona sitoutua Etelä-Pirkanmaan yhteiseen vuodeosastohankkeeseen. Sen puitteissa Valkeakosken aluesairaalan yhteyteen rakennetaan vuodeosasto Valkeakosken, Akaan ja Urjalan potilaille.
Urjalan valtuusto teki vastaavan päätöksen maanantaina äänin 14-13 oman vuodeosaston säilyttämisen ollessa toisena vaihtoehtona. Akaassa esitettiin myös vuodeosastoa rakennettavaksi oman hyvinvointikeskuksen yhteyteen, mutta Valkeakosken vaihtoehto tuli valituksi äänin 28-14.
Kaupunginvaltuusto päätti kokouksen aikaisemmassa pykälässä rakentaa kaupunkiin kokonaan uuden hyvinvointikeskuksen, johon keskitetään Akaan sote-palveluja.

Akaan kaupunginvaltuusto päätti keskiviikkona sitoutua Etelä-Pirkanmaan yhteiseen vuodeosastohankkeeseen. Sen puitteissa Valkeakosken aluesairaalan yhteyteen rakennetaan vuodeosasto Valkeakosken, Akaan ja Urjalan potilaille.
Urjalan valtuusto teki vastaavan päätöksen maanantaina äänin 14-13 oman vuodeosaston säilyttämisen ollessa toisena vaihtoehtona. Akaassa esitettiin myös vuodeosastoa rakennettavaksi oman hyvinvointikeskuksen yhteyteen, mutta Valkeakosken vaihtoehto tuli valituksi äänin 28-14.
Kaupunginvaltuusto päätti kokouksen aikaisemmassa pykälässä rakentaa kaupunkiin kokonaan uuden hyvinvointikeskuksen, johon keskitetään Akaan sote-palveluja.