Urjalan Urheiljat (muokattu 1.12.2022) Urjalan Ylläpito

Viestit huipensivat Urjalan lohkokisat

Urjalan Urheilijat isännöi Hämeen 3. lohkon kisoja tiistai-iltana. Lohkoon kuuluvat Urjalan lisäksi Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä. Urjalan omia lapsia ja nuoria osallistui 45, Tammelan Ryskeen edustajia parikymmentä. Yhteensä kentällä juoksi, heitti ja hyppäsi n. 80 urheilijaa.

Eniten osallistujia oli T9 pikamatkalla, mutta ilahduttavan paljon urheilijoita oli kaikissa 7–13-vuotiaiden sarjoissa. Tätä vanhempien sarjoissa osallistujia oli harvalukuisesti, mutta näissäkin sarjoissa tehtiin hyviä tuloksia.

Urjalan nuorten tuloksista esiin nousee 14-vuotiaan Laura Sandenin huikea 8 cm:n ennätysparannus korkeudessa. Lauran uusi ennätys kirjataan lukemin 143. Niin ikään 14-vuotias Riikka Kataja heitti mukavan kiekkokaaren, jonka pituudeksi mitattiin 30,25 m.

Kisat saatiin vietyä lähes loppuun ennen illan sadepisaroita. Illan päätteeksi juostiin pikaviestit, joihin Urjala ja Tammela olivat saaneet kerättyä joukkueita. Viestejä juostaan niin Urjalassa kuin muuallakin kovin harvoin, vaikka ne ovat yleisurheilun mielenkiintoisimpia lajeja. Illan viestit olivat hyvää harjoitusta tulevaa varten, sillä juhannuksen jälkeen kisataan Valkeakoskella seuraottelu, jossa yksilölajien lisäksi kerätään pisteitä myös viesteistä.

Katso tulokset www.urjalansanomat.fi/node/1268