Neuvolasiiven uutta ilmanvaihtokonetta varten on rakennettu uusi konehuone matalan osan katolle. Konehuone on pian valmistumassa, ja ilmanvaihtokone saapuu ensi viikolla.
ilmanvaihtojärjestelmä, Urjalan terveysasema (muokattu 1.12.2022) Urjalan Ylläpito

Uusi iv-kone tulee juhannusviikolla

Sini Ovaskainen

Urjalan terveyskeskuksen niin sanotun neuvolasiiven ilmanvaihtosaneeraus käynnistyi kesäkuun alussa. Remontti on jo muuttanut terveyskeskuksen julkisivua, sillä uutta ilmanvaihtokonetta varten rakennetaan uusi konehuone matalan osan katolle.

Lisäksi syyskuussa valmistuvan saneerausurakan aikana vanha huopakate korvataan uudella saumapellikatolla, vuotavat kattoikkunat poistetaan, ilmastointikanavat puhdistetaan ja rakennuksen alapohja alipaineistetaan. Remontoinnin tarve johtuu rakennuksessa ilmenneistä sisäilmaongelmista.

Pääurakoitsija Usko Korpelan mukaan konehuone on valmistumassa pian. Uusi ilmanvaihtokone tuodaan juhannusviikolla ja nostetaan paikalleen.

Lue lisää 16.6.2016 lehdestä.