Viisivuotiaat pojat jännittävät 40 metrin juoksun lähdössä.
Hippo-kisat (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Hippokisat käytiin jälleen isolla joukolla

Satu Rajala

Osuuspankin ja Urjalan Urheilijoiden yhteistyössä järjestämät Hippokisat kisailtiin tiistai-iltana. Hippokisat on alkukesän perinteinen kisatapahtuma, joka kerää paljon osallistujia paitsi Urjalasta, myös naapurikunnista ja hiukan kauempaakin. Varsinkin pienimpien sarjoihin osanotto oli runsasta ja yhteensä kentällä oli lähes 150 urheilijaa. Lajisuorituksia kertyi yli 250. Sarjat alkavat 5-vuotiaista, mutta tätä nuorempiakin oli runsaslukuisesti kirmaamassa.

Keli suosi kisoja, vaikka etusuoralla puhalsikin pieni vastatuuli. Pienimpien sarjoissa riitti vilskettä ja juoksujen lähtöviivalla elettiin jännittäviä hetkiä, kun lapset huoltojoukkoineen jännittivät lähtölaukausta. Eniten osallistujia oli 5-vuotiaiden tyttöjen sarjassa, heitä riitti 40 metrin pikapyrähdyksellä peräti viiteen erään.

Illan hienoimpiin tuloksiin lukeutui Vammalan seudun Voiman 10-vuotiaan Manu Kankaanniemen tulos P11 pituudessa. Hän leiskautti komean sarjan, jossa jokainen hyppy oli yli 4,5 metriä ja pisimmäksi mitattiin 485. Tällä tuloksella hän jätti muut pojat reilun metrin päähän.

Paikallisista urheilijoista nuoret heittäjätytöt Vera Töppärä ja Riikka Kataja heittivät hienot tulokset T15 sarjan kiekossa ja nuorempien sarjoissa nähtiin myös paljon hyviä tuloksia sekä tasaväkisiä taisteluita sijoituksista.

Katso kaikki tulokset täältä.