Yleinen Urjalan Ylläpito

SisuKiekon maahockeykausi käynnistyi vauhdikkaasti

Urjalan Sanomat
Usikin kesän maahockeykausi käynnistyi viikonloppuna Hämeenlinnassa. Lauantaina pelattiin hockeyn SM-sarjaa, jossa farmisopimuksella Hämeenlinnan HT-85 joukkueessa pelasi kuusi SisuKiekon pelaajaa. Lauantain pelit menivät HT:n kannalta mainiosti, kun joukkue voitti Warriors HC:n 3-0 ja BMT Lahden lukemin 0-6. Usikin joukkueesta tehopisteille pääsivät Samppa Santaranta ja Olli Vesakoski.

Urjalan Sanomat
Usikin kesän maahockeykausi käynnistyi viikonloppuna Hämeenlinnassa. Lauantaina pelattiin hockeyn SM-sarjaa, jossa farmisopimuksella Hämeenlinnan HT-85 joukkueessa pelasi kuusi SisuKiekon pelaajaa. Lauantain pelit menivät HT:n kannalta mainiosti, kun joukkue voitti Warriors HC:n 3-0 ja BMT Lahden lukemin 0-6. Usikin joukkueesta tehopisteille pääsivät Samppa Santaranta ja Olli Vesakoski.

Sunnuntaina SisuKiekon oma joukkue aloitti 1.-divariurakkansa sisäkauden voittajaa, Hämeenlinnan HT/2:sta vastaan. Ottelu alkoi varovaisesti molempien joukkueiden vältellessä virheitä. Usiki onnistui kuitenkin lisäämään tempoa ja sai pelin hallintaansa.

Tilanteita alkoi syntyä HT:n maalille, ja puoliajan puolessa välissä SisuKiekon Joose Alhomäki pääsi tinttaamaan kauden avausmaalin HT:n verkkoon. Hetkeä myöhemmin sama mies oli asialla, kun Alhomäki ujutti pallon tolpan kautta maalivahdin patjoihin ja sieltä maaliin. HT kuittasi maalin kuitenkin nopeasti ja tauolle mentiin Usikin niukassa 2-1 johdossa.

Peli jatkui tasaisena toisella puoliajalla, mutta tehottomuus vaivasi urjalalaisia. HT:n maalille rakennettiin mallikkaita paikkoja, mutta palloa ei saatu häkkiin asti. SisuKiekon innokas hyökkäyspeli kostautui, ja viimeisillä minuuteilla HT pääsi vastaiskuun ja tasoitti pelin loppulukemiksi 2-2.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Vantaa HC. Vantaa aloitti pelin tehokkaasti ja siirtyi Usikin pakkien nukahtaessa 1-0 johtoon. Takaiskumaali herätti joukkueen peliin, ja ottelutapahtumat tasoittuivat. Molemmille joukkueille tarjottiin maalipaikkoja, mutta vasta puoliajan viimeisillä minuuteilla pääsi SisuKiekko kuittamaan virheensä. Usikille myönnettiin vapaalyönti vastustajan maalin tietämiltä, josta Olli Vesakoski pyrähti maalintekoon ja tasoitti taukolukemiksi 1-1.

Toisella puoliajalla SisuKiekko painoi kaasua ja siirsi painopisteen Vantaan päätyyn. Painostus tuotti tulosta, kun Usikin Aleksi Nurminen pyöritti Vantaan maalivahdin pelistä ulos ja syötti Vesakoskelle, jolle jäi helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Nurminen oli taas asialla, kun hän tarjoili avopaikan Alhomäelle, joka ei erehtynyt ja löi pallon pussiin. Vantaa kavensi vielä viimeisillä minuuteilla ottelun loppulukemiksi 2-3.

– Saatiin hieno alku maahockeykaudelle. Joukkue sai hieman revanssia sisäkauden tappioista HT:lle ja Vantaalle, ja kun SM:n sarjassakin Urjalan pojat olivat vahvasti esillä, ei voi olla kuin tyytyväinen viikonlopun saldoon, summasi joukkuetta valmentava Olli Vesakoski.