Tieliikenneonnettomuus (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Pääsiäispyhän ulosajossa peltivaurioita

Urjalassa 9-tiellä toisena pääsiäispäivänä iltapäiväviiden jälkeen sattuneessa ulosajossa selvittiin ilman henkilövahinkoja. Loimaalainen mies oli ajamassa henkilöautolla Turun suuntaan, kun hänen otteensa autosta jostain syystä herpaantui, ja auto lähti vastaan tulevan liikenteen kaistalle törmäten lopulta reunakaiteeseen noin 500 metriä Ruokolan risteyksestä Tampereelle päin.

Samaan aikaan vastakkaisesta suunnasta peräkärryllisellä henkilöautolla tullut tamperelainen huomasi tapahtuneen ja alkoi jarruttaa päätyen ulos tieltä. Keski-ikäisen kuljettajan kyydissä oli hänen perheensä.

Kaikki osalliset selvisivät vammoitta, mutta autot kärsivät peltivaurioita.

Loimaalaista miestä epäillään liikenturvallisuuden vaarantamisesta.