liikenne, pääsiäinen (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Menoliikenne vilkasta kiirastorstaina ja pitkäperjantaina

Pääsiäisen menoliikenteen odotetaan olevan vilkkainta huomenna kiirastorstaina ja ylihuomenna pitkäperjantaina. Ruuhkia kannattaa ennakoida varaamalla matkaan aikaa ja malttia. Myös vaihtuvat keliolosuhteet on syytä ottaa huomioon.

Menoliikennettä on eniten kiirastorstaina iltapäivällä kello 13–19, kohtalaisesti myös pitkäperjantaina kello 9–14 välillä, pohjoisessa myöhemminkin.

Pääsiäisen paluuliikenteen arvioidaan ajoittuvan molemmille pääsiäispäiville.

– Pääsiäisliikenteessä autoja on hetkittäin jopa tuplasti enemmän kuin normaaleina päivinä. Tästä syystä liikenne saattaa paikoitellen jonoutua, ja nopeudet laskevat liikenteen vilkkaimpien tuntien aikana erityisesti kiirastorstaina ja pääsiäismaanantaina, kertoo Liikenneviraston Tampereen tieliikennekeskuksen päällikkö Marketta Udelius.