Joukkue viimeisessä futsalturnauksessa: Eemeli Tilli, Otto Nissi, Janne Ahtosaari, Ari Helenius, Lauri Vuori, Ilari Ojala, Harri Helenius ja Markus Suominen. Kuvasta puuttuivat Lauri Helenius ja Riku Touru.
Futsal, Urjalan Palloseura (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

UrPSin futsalkausi päättyi toiseen sijaan

Lauri Vuori

Urjalan Palloseuran futsaljoukkueen kausi päättyi viime sunnuntaina Ylöjärvellä pelatussa turnauksessa. UrPS oli turnaukseen lähdettäessä lohkonsa kärjessä, mutta päivän viimeisen ottelun jälkeen sijoitus vaihtui kuitenkin lohkon hopeasijaan karvaan tappion jälkeen.

Palloseura oli pelannut tappiottoman syyskierroksen. Toinen sarjakierros käynnistyi tammikuun puolessa välissä Ylöjärven liikuntakeskuksella pelatussa turnauspäivässä, jossa vastustajat kaatuivat melkoisten trillereiden jälkeen.

Seuraavassa turnauksessa urjalalaiset kärsivät kauden ensimmäisen tappionsa kahdeksan ottelun voittoputken jälkeen. Viimeiseen turnaukseen lähdettäessä Palloseura oli vielä lohkonsa kärjessä kolmen pisteen turvin.

Lue otteluiden kulusta tarkemmin 10.3.2016 lehdestä.