Yleinen Urjalan Ylläpito

SisuKiekon junnuille indoorhockeyn SM-pronssia

Viime lauantaina pelattiin sisähockeyn alle 16-vuotiaiden SM-sarjan viimeinen turnaus Tuusulassa. SisuKiekko lähti turnaukseen kolmannelta sarjapaikalta, ja vastassa olivat sarjan kakkonen HT85 ja nelonen Vantaa HC.

Viime lauantaina pelattiin sisähockeyn alle 16-vuotiaiden SM-sarjan viimeinen turnaus Tuusulassa. SisuKiekko lähti turnaukseen kolmannelta sarjapaikalta, ja vastassa olivat sarjan kakkonen HT85 ja nelonen Vantaa HC.

Lähtötilanne turnaukseen oli haastava, kun runkopelaajista peräti kolme oli pois riveistä ja joukkue joutui lähtemään otteluihin erittäin kapealla materiaalilla. Tolppien väliin lainattiin U12-joukkueesta Inka Taipale.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Vantaa HC:ta vastaan pisteet tasattiin lukemin 3-3. Toisessa ottelussa urjalalaisten jalka alkoi painaa, ja HT85 karkasi 5-2 voittoon.

Tasapelillä Vantaasta Usiki kuitenkin varmisti itselleen pronssimitalit. Turnauksen parhaaksi pelaajaksi SisuKiekosta palkittiin Antti Kontio.