Kylmäkosken Pilvenpiirtäjien puheenjohtaja Seija Kinnari katsoo taaempaa, että sihteeri Marja-Liisa Ahola saa ripustettua taulun suoraan. Pilvenpiirtäjien näyttely Kevätsointuja on Urjalan kirjaston näyttelytilassa maaliskuun ajan.
Pilvenpiirtäjät, Urjalan kirjasto (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Pilvenpiirtäjät maalasivat kevään kirjastoon

Sini Ovaskainen

Urjalan kirjaston näyttelytila sonnustautui heti maaliskuun alkajaisiksi keväiseen asuun, sillä harrastajamaalariyhteisö Kylmäkosken Pilvenpiirtäjät pystytti kirjastoon maaliskuuksi taidenäyttelynsä aiheella Kevätsointuja.

Mukana on töitä 10 taiteilijalta, valtaosa öljyvärimaalauksia. Maalausten aiheet ovat saaneet innoituksensa keväisestä luonnosta ja maisemista.

– Näyttelyä varten on tehty ihan uusiakin töitä, mutta on annettu myös mahdollisuus tuoda esille vanhempia töitä, jotka eivät ole aikaisemmin olleet näyttelyssä, kertoo yhteisön puhemies Seija Kinnari.

Öljyväritöiden ohella kirjaston näyttelytilassa nähdään akryylivärimaalauksia sekä silkkinauhakirjontaa ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja koruja.

Lue lisää 10.3.2016 lehdestä.