Yleinen Urjalan Ylläpito

Kirkolliskokousvaalin alustava tulos valmistunut

Kirkolliskokousvaalit toimitettiin tiistaina 9. helmikuuta. Urjalasta oli ehdolla Mikko Uotila maallikkoedustajaksi ja Akaasta Ali Kulhia ja Leena Sorsa pappisedustajiksi. Kukaan heistä ei alustavien tulosten perusteella tullut valituksi.

Kirkolliskokousvaalit toimitettiin tiistaina 9. helmikuuta. Urjalasta oli ehdolla Mikko Uotila maallikkoedustajaksi ja Akaasta Ali Kulhia ja Leena Sorsa pappisedustajiksi. Kukaan heistä ei alustavien tulosten perusteella tullut valituksi.

Tampereen hiippakunnan alueelta kirkolliskokoukseen valittiin maallikot Aakula Kari, Ansaharju Aulis, Karttunen Elina, Korpela Marja-Leena, Koskelo Aimo, Lipponen Varpu, Nummela Leif, Ojansuu-Kaunisto Kirsi, Rinne Riku ja Simojoki Pekka sekä papit Kemppainen Jari, Pelkonen Heikki, Ruusukallio Ulla, Räsänen Niilo ja Silfverhuth Olli-Pekka.

Vaalilautakunta vahvistaa vaalin tulokset 15.2.2016.

Kirkolliskokoukseen valitaan kaikkiaan 64 maallikkoedustajaa ja 32 pappisedustajaa.

Mikko Uotila ja Ali Kulhia olivat ehdolla myös hiippakuntavaltuustoon, mutta eivät tulleet valituiksi.