Yleinen Urjalan Ylläpito

112-päivä kiinnittää huomion arjen turvallisuuteen

Tänään vietetään valtakunnallista 112-päivää, joka on eri turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi. Kampanjassa halutaan kiinnittää suomalaisten huomio tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla.

Tänään vietetään valtakunnallista 112-päivää, joka on eri turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi. Kampanjassa halutaan kiinnittää suomalaisten huomio tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla.

Vuosittain 11. helmikuuta vietettävä 112-päivä muistuttaa myös hätänumerosta 112 ja sen oikeasta käytöstä. Hätänumero toimii kaikissa EU-maissa.

112-päivän kampanjan taustavoimia ovat poliisi, pelastustoimi, rajavartiolaitos, hätäkeskuslaitos, sosiaali- ja terveysministeriö, sisäasiainministeriö sekä opetushallitus. Kampanjan tavoitteena on tehdä Suomesta Euroopan turvallisin maa.

Monilla paikkakunnilla järjestetään 112-päivänä tapahtumia. Urjalan paloasemalla on tänään avoimet ovet kello 17-19. VPK esittelee kalustoaan ja ajeluttaa paloautolla.