Yleinen Urjalan Ylläpito

Seurakunnan jäsenmäärä laskee

Urjalan seurakunnan jäsenmäärä laski viime vuonna tammikuun alusta marraskuun loppuun välisenä aikana 56:lla. Marraskuun päättyessä seurakunnan jäsenmäärä oli 4 209, kun se vuoden alussa oli 4 265. Seurakunnasta saadut tiedot ovat alustavia.

Urjalan seurakunnan jäsenmäärä laski viime vuonna tammikuun alusta marraskuun loppuun välisenä aikana 56:lla. Marraskuun päättyessä seurakunnan jäsenmäärä oli 4 209, kun se vuoden alussa oli 4 265. Seurakunnasta saadut tiedot ovat alustavia.

Marraskuun loppuun mennessä seurakunnassa kastettiin 32 lasta, 72 seurakuntalaista kuoli, avioliittoon vihittiin 15 paria ja 10 pariskuntaa päätyi eroon.

Kirkosta erosi 11 ensimmäisen kuukauden aikana 20 seurakuntalaista ja seurakuntaan liittyi 12 ihmistä.

Seurakunnan kirjanpidon mukaan kunnasta muutti pois marraskuun loppuun mennessä 136 ihmistä ja Urjalaan muutti 130 henkeä.