Urjalan kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Honkaniemi (kok) ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Raimo Saari (sd) toivovat kuntalaisilta, että nämä ottaisivat asioista selvää, ennen kuin levittävät eteenpäin vääriä tietoja kunnan asioista. Heitä harmittaa, että virkamiehiä syytetään monesti kunnassa tehtävistä päätöksistä, joita todellisuudessa tekevät kuntalaisten itse vaaleissa valitsemat luottamushenkilöt.
kunnanvaltuusto, talous, Urjalan kunnanhallitus (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Tulevaisuus näyttää myönteiseltä

Minna Mäkelä

Urjalan kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Honkaniemi ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Raimo Saari näkevät alkavan uuden vuoden verraten positiivisena. Uuteen lähdetään myönteisessä taloustilanteessa ja yhtenäiskoulun rakentuessa kirkonkylään. Honkaniemi tiivistää, että koko vaalikausi on sujunut eteenpäin menemisen ilmapiirissä.

– Talouden parannuttua päätöksentekijät eivät ole olleet niin kireitä, kun ei ole tarvinnut koko ajan etsiä uusia säästökohteita.

Nykyinen vaalikausi jatkuu poikkeuksellisesti toukokuun 2017 loppuun saakka, sillä kunnallisvaalit siirtyvät ensi syksyltä huhtikuulle 2017.

Urjalan päättäjäkaksikkoa pidempi kausi ei haittaa: työtä tehdään vain viisi kuukautta pidempään.

Uutta vuotta leimaa sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus, jonka edistymistä ja uusia ratkaisuja odotetaan.

Honkaniemi ja Saari uskovat, että tulevaisuudessakin Urjalassa ovat ainakin lääkärin vastaanotto ja neuvolapalvelut tarjolla.

Lue lisää Urjalan Sanomista 7.1.2016