Yleinen Urjalan Ylläpito

Kerrostalotontin kauppa on peruttu

Urjalan kunnanhallitus on hyväksynyt Keski-Hämeen Rakennus Oy:n toimitusjohtajan Erkki Hinkkasen esityksen kunnan ja rakennusyhtiön välisen tonttikaupan perumisesta. Hinkkanen lähestyi kuntaa joulukuun alussa ja ehdotti, ettei tonttikauppaa ei tehdä, koska asuntomyynti alueella on täysin pysähtynyt.

Urjalan kunnanhallitus on hyväksynyt Keski-Hämeen Rakennus Oy:n toimitusjohtajan Erkki Hinkkasen esityksen kunnan ja rakennusyhtiön välisen tonttikaupan perumisesta. Hinkkanen lähestyi kuntaa joulukuun alussa ja ehdotti, ettei tonttikauppaa ei tehdä, koska asuntomyynti alueella on täysin pysähtynyt.

Keski-Hämeen Rakennus Oy:llä oli varattuna kerrostalotontti aivan Urjalan keskustasta, mutta markkinoinnista huolimatta riittävää määrää varauksia ei uudiskohteeseen saatu.

Kerrostalotontin kauppahinta oli 80 000 euroa. Sen sinetöi syyskuussa 2012 Urjalan kunnanvaltuusto.