poliisiuutiset, Tieliikenneonnettomuus (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Onnettomuudessa kuolleilla ei turvavöitä

Akaan Kylmäkoskella valtatiellä 9 tiistaina iltapäivällä nokkakolarissa menehtyneet lensivät törmäyksen voimasta ulos autosta, sillä kukaan heistä ei ollut turvavöissä. Autoa kuljetti vuonna 1985 syntynyt tamperelainen nainen ja hänen kyydissään olivat vuosina 2000 ja 2011 syntyneet tytöt.

Tutkinnanjohtaja Antti Uusipaikka Pirkanmaan poliisista toteaa, että turvavyö olisi saattanut pelastaa erityisesti takapenkillä olleet.

Tie oli tapahtumapaikalla jäinen, mutta henkilöautossa oli alla hyvät talvirenkaat.

Poliisi tavoitti jo onnettomuushetken jälkeen kolarissa kolmantena olleen autoilijan, jonka kylkeen onnettomuusauto törmäsi heitellessään kaistoilla. Tämän auton kyydissä olleet selvisivät vammoitta.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksina. Epäilty henkilö on menehtynyt onnettomuudessa. Rekan kuljettajaa tai kolmatta autoilijaa ei epäillä mistään rikoksesta, vaan nämä on puhutettu todistajina tapahtuneeseen.