Yleinen Urjalan Ylläpito

Viime hetken väistöliike ei onnistunut Halkivahantiellä

Henkilöauto ajoi täysperävaunuyhdistelmän perään torstaina Halkivahantiellä. Henkilöauto oli tulossa Halkivahan suunnasta kohti Urjalaa, kun se Taipaleentien risteyksen jälkeen törmäsi lastaamassa olleeseen täysperävaunuun.

Henkilöauto ajoi täysperävaunuyhdistelmän perään torstaina Halkivahantiellä. Henkilöauto oli tulossa Halkivahan suunnasta kohti Urjalaa, kun se Taipaleentien risteyksen jälkeen törmäsi lastaamassa olleeseen täysperävaunuun.

Täysperävaunurekassa oli tapahtumahetkellä kaikki asianmukaiset huomiovalot päällä ja Halkivahansuunnasta tuleville oli laitettu varoituskolmio. Henkilöauton kuljettaja, 30-luvulla syntynyt urjalalainen mies, kertoi huomanneensa rekan liian myöhään. Hän yritti viime hetkellä väistää, mutta osui perävaunun vasempaan takakulmaan.

Henkilöauton kuljettaja vietiin kolarin jälkeen aluesairaalaan tarkastukseen. Täysperävaunurekan kuljettaja ei loukkaantunut. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat, perävaunu takakulmastaan ja henkilöauto etukeulastaan. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.