jakelu, Urjalan Sanomat (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Postin lakko haittasi Urjalan Sanomien jakelua

Urjalan Sanomat

Postilakon vuoksi Postin päiväkannossa olevien asiakkaiden Urjalan Sanomia on jäänyt tänään torstaina jakamatta. Päiväposti on muuten jaettu, mutta Urjalan Sanomia on tiettävästi Tampereen postikeskuksessa jumissa. Posti ei suostu luovuttamaan lehtiä sieltä Urjalan Sanomien itse kuljetettavaksi, joten paperilehteä ei saada toimitettua lukijoille huomennakaan.

Postialan työtaistelun jatkuessa jakeluorganisaation eri osia eri puolella maata on pysähdyksissä. Posti ei siksi voi taata minkään kuljetuslinjan, postin lajittelun tai alueellisen jakelun toimivuutta, joten häiriöitä voi esiintyä eri puolilla.

Urjalan Sanomien digilehden tämän viikon numero on vielä luettavissa kaikille, mutta ensi viikosta alkaen uudet numerot avautuvat vain tilaajille. Tilaajat voivat aktivoida lukuoikeutensa digilehden etusivulta löytyvän Digilehden lukuohjeen mukaisesti.

Urjalan Sanomat

Postilakon vuoksi Urjalassa päiväkannossa olevien asiakkaiden Urjalan Sanomat ovat jääneet tänään torstaina jakamatta. Päiväposti on muuten jaettu, mutta Urjalan Sanomia on Tampereen postikeskuksessa jumissa. Posti ei suostu luovuttamaan lehtiä sieltä Urjalan Sanomien itse kuljetettavaksi, joten paperilehteä ei saada toimitettua lukijoille huomennakaan.

Postialan työtaistelun jatkuessa jakeluorganisaation eri osia eri puolella maata ovat pysähdyksissä. Posti ei siksi voi taata minkään kuljetuslinjan, postin lajittelun tai alueellisen jakelun toimivuutta, joten häiriöitä voi esiintyä eri puolilla.

Urjalan Sanomien digilehden tämän viikon numero on vielä luettavissa kaikille, mutta ensi viikosta alkaen uudet numerot avautuvat vain tilaajille. Tilaajat voivat aktivoida lukuoikeutensa digilehden etusivulta löytyvän Digilehden lukuohjeen mukaisesti.