Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Uuden koulun runko valmistuu jouluksi

Sini Ovaskainen
Urjalan uuden yhtenäiskoulun rakennustöissä on jo kolmatta viikkoa tehty elementtiasennuksia, eli seinärakenteiden pystyttämistä. Urakoitsijan pyrkimyksenä on saada koulurakennuksen runko valmiiksi ennen joulua.

Yhtenäiskoulun ulkoseinät nousevat Laukeelan työmaalle kiihtyvällä tahdilla. Joulun alla rakennus on jo ulkokuoreltaan lähes lopullisissa mitoissaan.

Sini Ovaskainen
Urjalan uuden yhtenäiskoulun rakennustöissä on jo kolmatta viikkoa tehty elementtiasennuksia, eli seinärakenteiden pystyttämistä. Urakoitsijan pyrkimyksenä on saada koulurakennuksen runko valmiiksi ennen joulua.

Joulun aikaan rakennustyömaata katsellessa saa jo hyvän kuvan uudisrakennuksen lopullisista ulottuvuuksista, sillä silloin on nähtävissä koulun korkeus ja ulkoseinien paikat.

Kun runko on pystyssä, käynnistyy katon rakentaminen. Koska tilaaja on vaatinut pinnoitustöiden tekemisen säältä suojassa, ilmaantuu rakennuksen ylle talvella huppu. Kattotöitä ja julkisivun muurausta tehdään hupun alla osa kerrallaan.

Lue lisää 22.10.2015 lehdestä. Digilehdessä myös video.