Yleinen Urjalan Ylläpito

Vesa Vuoriselle hengenpelastusmitali

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on luovuttanut tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämän hengenpelastusmitalin Vesa Vuoriselle Akaasta. Vuorinen pelasti vöihin kiinni jääneen kartanlukijan palavasta ralliautosta elokuussa 2013 Mänttä-rallin kolmannella erikoiskokeella Vilppulassa.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on luovuttanut tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämän hengenpelastusmitalin Vesa Vuoriselle Akaasta. Vuorinen pelasti vöihin kiinni jääneen kartanlukijan palavasta ralliautosta elokuussa 2013 Mänttä-rallin kolmannella erikoiskokeella Vilppulassa.

Ulosajon seurauksena ralliauton turvatankista valunut bensiini syttyi tuleen. Vuorinen sai kartanlukijan ulos autosta, kun tämän ajohaalari oli jo selästä tulessa. Kartanlukijan pelastaminen oli paikalla olleen pelastusviranomaisen mukaan kiinni minuutista.

Auto tuhoutui palossa täysin. Kartanlukija ja auton kuljettaja selvisivät onnettomuudesta vähäisin vammoin.

Juttua muokattu 22.9.2015 klo 17.41: muutettu tapahtuma-ajaksi elokuu 2013