Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Pakolaiskysymys jakaa valtuutettuja

Sini Ovaskainen, Minna Mäkelä
Urjalan Sanomat pyysi Urjalan kunnanvaltuutettuja kertomaan henkilökohtaisen mielipiteensä siitä, miten Urjalan pitäisi osallistua pakolaisten auttamiseen. 27 valtuutetusta 14 vastasi määräaikaan mennessä. Pakolaiskysymyksestä ollaan montaa mieltä. Osa ottaisi pitäjään pakolaisia, osa ei.

Katja Vättö ja Teppo Selimaa ovat olleet mukana Suomen Punaisen Ristin Urjalan osaston toiminnassa jo vuosia. Perjantaina torilla on perinteinen Nälkäpäivä-keräys, jonka yhteydessä kerätään vaatteita ja lasten leluja. Kuva: Urjalan Sanomien arkisto

 

Sini Ovaskainen, Minna Mäkelä
Urjalan Sanomat pyysi Urjalan kunnanvaltuutettuja kertomaan henkilökohtaisen mielipiteensä siitä, miten Urjalan pitäisi osallistua pakolaisten auttamiseen. 27 valtuutetusta 14 vastasi määräaikaan mennessä. Pakolaiskysymyksestä ollaan montaa mieltä. Osa ottaisi pitäjään pakolaisia, osa ei.

Kunnassa ei ole otettu syntyneeseen tilanteeseen virallista kantaa ja seurakunnassa odotetaan, mitä kunta tekee. Urjalan Talojen hallitus on päättänyt majoittaa tarvittaessa kymmenkunta perhettä.

Samaan aikaan Punaisen Ristin Urjalan osasto valmistautuu keräämään perjantaina torilla vaatteita ja lasten leluja niitä tarvitseville. Torilla on myös lipaskeräys ja leivän myyntiä.

Lue lisää Urjalan Sanomista 17.9.2015