Ensihoitajat Kirsi Kaivonen (vas.), Elina Holstikko ja Johanna Lähteinen ovat hyvällä asialla.
ensihoito, pelastuslaitos (muokattu 7.12.2022) Urjalan Ylläpito

Ensihoitajat keräävät kalenterilla varoja Vapepalle

Minna Mäkelä

Pirkanmaan pelastuslaitoksen seitsemän naispuolista ensihoitajaa on tehnyt hyväntekeväisyyskalenterin, josta saatava tuotto lahjoitetaan Vapaaehtoiselle pelastuspalvelulle. Kalenteri julkaistaan perjantaina.

Idean äiti on Urjalassa ensihoitajan uransa 13 vuotta sitten aloittanut Kirsi Kaivonen.

Ajatus kalenterista virisi jo viime vuoden keväällä, jolloin naiskollegojen kiinnostusta asiaan kyseltiin somessa. Yhteydenottoja tuli heti, ja kalenterin tekeminen käynnistyi. Ideapalavereissa käytiin läpi kohteita, joille tuoton voisi antaa, ja niiden joukosta valikoitui Vapepa.

Kirsi Kaivonen sekä kollegansa Johanna Lähteinen ja Elina Holstikko kertovat, että aivan samoin kuin kalenteri on suunnattu kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta, on Vapepakin taho, joka on kaikkia ihmisiä varten.

Lue lisää 3.9.2015 Urjalan Sanomista