Yleinen Urjalan Ylläpito

Ensi vuonna Penttareilla kauhun paikkoja

Kirjallisuus tuo pelon ja kauhun sekä muut elämän jännitteet näyttämölle ja tekee ne näkyviksi. Suosittu dekkarikirjallisuus pohjautuu tihennettyyn jännitykseen. Vuoden 2016 Pentinkulman päivien teemana ovat kauhun paikat kirjallisuudessa ja kulttuurissa.

Kirjallisuus tuo pelon ja kauhun sekä muut elämän jännitteet näyttämölle ja tekee ne näkyviksi. Suosittu dekkarikirjallisuus pohjautuu tihennettyyn jännitykseen. Vuoden 2016 Pentinkulman päivien teemana ovat kauhun paikat kirjallisuudessa ja kulttuurissa.

Tapahtuman aikana pohditaan, miten suomalainen kaunokirjallisuus on kautta historiansa kuvannut jännityksen tiloja ja miten niistä on selviydytty normaaliin elämään.

Ensi vuonna Pentinkulman päivät -kirjallisuusfestivaali järjestetään Urjalassa 39. kertaa. Ajankohta on 31.7.-7.8.2016.