Yleinen Urjalan Ylläpito

Aleksi Ojala taisteli ennätyksellään Kalevan kisojen kultaa

Urjalalainen kilpakävelijä Aleksi Ojala kirkasti kaksinkertaisen Kalevan kisojen hopeansa kullaksi miesten 20 kilometrin kävelyssä. Hän kukisti eilen Porissa moninkertaisen mestarin Jarkko Kinnusen niukasti tehden samalla uuden ennätyksensä 1.26.27.

Urjalalainen kilpakävelijä Aleksi Ojala kirkasti kaksinkertaisen Kalevan kisojen hopeansa kullaksi miesten 20 kilometrin kävelyssä. Hän kukisti eilen Porissa moninkertaisen mestarin Jarkko Kinnusen niukasti tehden samalla uuden ennätyksensä 1.26.27.

Turun Weikkoja edustava Ojala ja Jalasjärven Jalasta edustava Kinnunen kävelivät kisassa sekunnilleen saman ajan, mutta Ojala taisteli maalilinjan yli ensin. Kalevan kisojen kävelymestaruus on hänelle ensimmäinen aikuisten arvokisakulta.

Ojala on valittu Suomen edustajaksi Pekingin MM-kisoihin. Hän kilpailee miesten 50 kilometrin kävelyssä 29. elokuuta.