Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Alvaradon ja Heleniuksen konsertti siirtyy Säätiötalolle

Hanna Välimaa
Argentiinalaisen tangolaulajan Martin Alvaradon ja häntä pianolla sekä bandoneonilla säestävän Mikko Heleniuksen piti esiintyä sunnuntaina Pikku-Linnan sisäpihalla Urjalassa. Epävakaisten sääolosuhteiden takia konsertti on siirretty Säätiötalolle.

Martin Alvaradon ja häntä säestävän Mikko Heleniuksen musiikkia kuullaan sunnuntaina Säätiötalolla. Kuva: Jakke Nikkarinen.

 

Hanna Välimaa
Argentiinalaisen tangolaulajan Martin Alvaradon ja häntä pianolla sekä bandoneonilla säestävän Mikko Heleniuksen piti esiintyä sunnuntaina Pikku-Linnan sisäpihalla Urjalassa. Epävakaisten sääolosuhteiden takia konsertti on siirretty Säätiötalolle.

– Säätietojen mukaan sunnuntaiksi on luvattu myrskyä, joten päätimme siirtää konsertin sisätiloihin, kertoo Pentinkulman päivien toiminnanjohtaja Laura Jänisniemi.

Lue lisää Mikko Heleniuksesta Urjalan Sanomista 23.7.2015.