Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Häät kaksi vuotta kihlajaispäivän jälkeen

Hanna Välimaa
Urjalassa vihitään 12 paria tämän kesän aikana. Yksi pareista on Teemu Virtanen ja Kati Kankainen. Heidän tarinansa sai alkunsa jo kymmenen vuotta sitten, kun he alkoivat seurustella Urjalan yläasteella.

Kati Kankainen ja Teemu Virtanen menevät tänä kesänä naimisiin. Molemmille oli selvää, että naimisiin mennään eikä vain eletä avoparina. Kati kuvailee avioliittoa parisuhteen sinetiksi.

 

Hanna Välimaa
Urjalassa vihitään 12 paria tämän kesän aikana. Yksi pareista on Teemu Virtanen ja Kati Kankainen. Heidän tarinansa sai alkunsa jo kymmenen vuotta sitten, kun he alkoivat seurustella Urjalan yläasteella.

Opiskelut veivät nuoren parin eri paikkakunnille ja yhteydenpito katkesi melkein kokonaan. Vuonna 2012 he tapasivat sattumalta Urjalassa ja rakkaus syttyi uudestaan. Nyt he ovat valmiita sanomaan toisilleen tahdon.

– Kun tavattiin uudestaan, tuntui siltä, että oltaisiin vasta oltu yhdessä. Olo ei ollut vaivaantunut, sanoo Teemu Virtanen.

Lue lisää Urjalan Sanomista 16.7.2015.