Yleinen Urjalan Ylläpito

Pikku-Linna avasi ovensa

Urjalan uusi kulttuuri- ja matkailuneuvontapiste Pikku-Linna avasi ovensa perjantaina Urjalantien varrella. Kunta on vuokrannut tilat matkailuneuvonnalle vanhasta Kajanderin talosta. Tiloja remontoitiin ennen ovien avaamista.

Urjalan uusi kulttuuri- ja matkailuneuvontapiste Pikku-Linna avasi ovensa perjantaina Urjalantien varrella. Kunta on vuokrannut tilat matkailuneuvonnalle vanhasta Kajanderin talosta. Tiloja remontoitiin ennen ovien avaamista.

Pikku-Linnan emännöi Pentinkulman päivien toiminnanjohtaja Laura Jänisniemi, jolla on talossa myös työhuone. Hän valitsi Pikku-Linna -nimen saamiensa ehdotusten joukosta. Nimiehdotuksia tuli määräaikaan mennessä muutamalta ihmiseltä.

Pikku-Linnassa on myös pysyvä kirjanvaihtopiste, jonne saa viedä siistejä kirjoja ja viedä mennessään enintään yhtä monta teosta.