Yleinen Urjalan Ylläpito

Poliisi etsii kissantappajaa

Halkivahassa lemmikkikissa kuoli jouduttuaan kahdesti väkivaltaisen teon kohteeksi. Valkeakosken poliisille on tehty ilmoitus, jonka mukaan ensin huhtikuussa kissan päälle oli kaadettu jäteöljyä ja toukokuussa polttoöljyä. Kissa selviytyi ensimmäisestä kerrasta, mutta menehtyi toukokuisen väkivallanteon seurauksena.

Halkivahassa lemmikkikissa kuoli jouduttuaan kahdesti väkivaltaisen teon kohteeksi. Valkeakosken poliisille on tehty ilmoitus, jonka mukaan ensin huhtikuussa kissan päälle oli kaadettu jäteöljyä ja toukokuussa polttoöljyä. Kissa selviytyi ensimmäisestä kerrasta, mutta menehtyi toukokuisen väkivallanteon seurauksena.

Ilmoittaja piti todennäköisenä, että teko on tahallinen, koska polttoöljyn määrä oli niin suuri. Valkeakosken poliisi pyytää tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä.