Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Mikä talolle nimeksi?

Minna Mäkelä
Urjalan matkailuinfo avaa kesällä ovensa kirkonkylässä Kajanderin kukkakauppana tunnetussa talossa. Taloon muuttaa työhuoneensa myös Pentinkulman päivien toiminnanjohtaja Laura Jänisniemi, joka toivoo kuntalaisilta nimiehdotuksia talolle 3. kesäkuuta mennessä. Nimiehdotukset voi toimittaa hänelle sähköpostitse tai käväisemällä kunnantalolla.

Pentinkulman päivien toiminnanjohtaja Laura Jänisniemi on tyytyväinen, että entisestä Kajanderin kukkakaupasta saadaan kylälle uusi kohtauspaikka.

Minna Mäkelä
Urjalan matkailuinfo avaa kesällä ovensa kirkonkylässä Kajanderin kukkakauppana tunnetussa talossa. Taloon muuttaa työhuoneensa myös Pentinkulman päivien toiminnanjohtaja Laura Jänisniemi, joka toivoo kuntalaisilta nimiehdotuksia talolle 3. kesäkuuta mennessä. Nimiehdotukset voi toimittaa hänelle sähköpostitse tai käväisemällä kunnantalolla.

Talon vuokraa kunnalle alkuun ainakin vuoden määräajaksi Ilpo Hynninen.

Taloon siirtyy pysyvästi Majakalla Pentinkulman päivien aikaan suuren suosion saanut kirjanvaihtotori.

Lue lisää 28.5.2015 Urjalan Sanomista