Yleinen Urjalan Ylläpito

Bret Boko Elitloppetiin

Urjalalaisen Markku Niemisen valmentama Finlandia-Ajon voittaja Bret Boko on saanut kutsun Elitloppet-kilpailuun. Ruotsin Solvallassa tulevana sunnuntaina ravattava Elitloppet on yksi maailman suurimmista ravikilpailuista.

Urjalalaisen Markku Niemisen valmentama Finlandia-Ajon voittaja Bret Boko on saanut kutsun Elitloppet-kilpailuun. Ruotsin Solvallassa tulevana sunnuntaina ravattava Elitloppet on yksi maailman suurimmista ravikilpailuista.

Elitloppetiin kutsutaan 16 huippuravuria ympäri maailman ja kilpailussa juostaan sekä karsinnat että finaali samana päivänä mailin matkalla. Finaalin ykköspalkinto on 3 000 000 kruunua, eli reilut 300 000 euroa, ja loppukilpailuun pääsee neljä parasta kahdesta karsintalähdöstä. Bret Boko tavoittelee finaalipaikkaa toisessa karsintalähdössä.