Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Asemalla oli festaripäivä

Sini Ovaskainen
Iloinen mieli oli tavoitteena Aseman koululla ensimmäistä kertaa järjestetyillä Asemafestareilla.

Sini Ovaskainen
Iloinen mieli oli tavoitteena Aseman koululla ensimmäistä kertaa järjestetyillä Asemafestareilla.

Aseman koululla on jo muutaman vuoden ajan pidetty joitakin kertoja vuodessa talent-show, jossa oppilaat ovat saaneet esiintyä muille. Tällä kertaa talent-show laajennettiin festariksi, johon kukin luokka valmisti oman esityksen.

Lasten ilmeet kertoivat kiistattomasti, että lavalle ja soittimien ääreen pääsy oli heille huippuhetki, jota oli odotettu. Tätä oli todistamassa täysi salillinen yleisöä, koulun koko väki ja oppilaiden perheitä. Sitä tavoiteltua iloista mieltä ja musiikin riemua riitti.

Lue lisää 21.5.2015 lehdestä.