Yleinen Urjalan Ylläpito

Rumpuputken uusiminen katkaisee Halkivahantien Sastamalassa

Liikenne Halkivahasta Sastamalaan maantiellä 2521 katkaistaan vuorokaudeksi vapun jälkeisellä viikolla. Pirkanmaan elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus uusii huonokuntoisen tierummun Sastamalan kunnan Halkivahantiellä, ja remontin ajaksi tie suljetaan työmaan kohdalla Pokluntintien risteyksestä noin 300 metriä Vesilahdentien suuntaan.

Liikenne Halkivahasta Sastamalaan maantiellä 2521 katkaistaan vuorokaudeksi vapun jälkeisellä viikolla. Pirkanmaan elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus uusii huonokuntoisen tierummun Sastamalan kunnan Halkivahantiellä, ja remontin ajaksi tie suljetaan työmaan kohdalla Pokluntintien risteyksestä noin 300 metriä Vesilahdentien suuntaan.

Tie kaivetaan remontin yhteydessä auki, kun vanha betonirumpu korvataan uudella muovirummulla. Tie on suljettu työmaan kohdalla liikenteeltä torstaiaamusta 7.5. klo 9:stä perjantaiaamuun 8.5. klo 8:aan asti.

Liikenteen katkaisun ajaksi ei ole järjestetty kiertotietä. Liikenne pääsee kiertämään työmaan maanteiden 12849 (Liitsola-Sammaljoki) ja 2986 (Punkalaidun-Lietsamo) kautta.