Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Sementtivalimo haastaa lamaa Tepe-kivillä

Sini Ovaskainen
Helppo ja nopea asennus on nykyrakentamisen trendi. Tämä on ollut punaisena lankana Urjalan Sementtivalimon tuotekehityksessä, jonka tuloksena syntyi vapun jälkeen markkinoille saatava uutuustuote terassin perustuksiin.

Uuden terassiperustuksiin tarkoitetun tuotesarjan ovat kehitelleet Juha ja Markus Vähä-Nikkilä.

Sini Ovaskainen
Helppo ja nopea asennus on nykyrakentamisen trendi. Tämä on ollut punaisena lankana Urjalan Sementtivalimon tuotekehityksessä, jonka tuloksena syntyi vapun jälkeen markkinoille saatava uutuustuote terassin perustuksiin.

Tepe-terassiperustus on 13–19 kilon painoisista betonielementeistä koottava perustuspilari, joiden varaan terassi tai pienet piharakennukset, kuten huvimajat, grillikatokset tai vajat, voidaan rakentaa.

Uuden tuotteen lanseeraaminen on edellyttänyt Urjalan Sementtivalimolta investointeja muun muassa valumuotteihin ja -koneisiin.

– Ennakkomarkkinoinnin perusteella toiveet ovat korkealla. Forssan ensiesittelyssä ihmeteltiin, miksei tällaista ennen ole keksitty, sanoo liikkeenharjoittaja Juha Vähä-Nikkilä.

Lue lisää 29.4.2015 lehdestä.