Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Koko perheen touhumessut askarrellen ja pelaillen

Sini Ovaskainen
Ilmatar todella suosi Kirkonkylän koululla lauantaina järjestettyjä Terveys, Turvallisuus ja Hyvinvointi -messuja, joiden aikana urjalalaisperheet saivat tutustua muun muassa paikkakunnan yhdistysten tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin.

Sini Ovaskainen
Ilmatar todella suosi Kirkonkylän koululla lauantaina järjestettyjä Terveys, Turvallisuus ja Hyvinvointi -messuja, joiden aikana urjalalaisperheet saivat tutustua muun muassa paikkakunnan yhdistysten tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin.

Messuilla esittäytyivät muun muassa poliisi ja VPK kalustoineen, Urjalan Palloseura, Urjalan Naisvoimistelijat, Urjalan Sisukiekko, Väinö Linnan seura, Urjan Varstat, Urjalan Hevosurheilijat ja Urjalan 4H-yhdistys. Lisäksi koulun opettajat, lasten ja nuorten psykologi ja seurakunta pitivät erilaisia toimintapisteitä. Runsaan messutarjonnan lisäksi kävijät saivat nauttia auringonpaisteesta.

Messutapahtuman järjesti viime vuonna elvytetty Urjalan perheryhmä, johon kuuluvat kunnan sosiaalitoimi, nuorisotoimi ja päivähoito sekä Urjalan neuvola, seurakunta ja 4H-yhdistys.

Lue lisää 29.4.2015 lehdestä.