Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Heidin tiimissä hiki virtaa rennosti

Sini Ovaskainen
Akaan Kylmäkoskella asuva Heidi Niemi haluaa innostaa ihmisiä liikkumaan. Ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi opiskellut Niemi aloitti tänä keväänä sekä Urjalassa että Kylmäkoskella Heidin tiimitreenit.

Sini Ovaskainen
Akaan Kylmäkoskella asuva Heidi Niemi haluaa innostaa ihmisiä liikkumaan. Ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi opiskellut Niemi aloitti tänä keväänä sekä Urjalassa että Kylmäkoskella Heidin tiimitreenit.

Heidin tiimitreenit ovat monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille ja kuntoisille. Urjalan ja Kylmäkosken perustreeneissä kerran viikossa kehitetään liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä. Lisäksi Heidi pitää kestävyystreenejä juoksuharrastajille tai sitä aloittaville.

Treenitiimin kautta Heidi pyrkii madaltamaan kynnystä osallistua ryhmäliikuntaan. Yhteishengellä luodaan rentoa suhtautumista liikuntaan.

– Toivoisin ihmisten oppivan näkemään liikunnan jokapäiväisenä tarpeena. Joka päivä ei saa tehdä maksimisuorituksia, mutta toisaalta on tärkeää, ettei liikunta aina ole liian kevyttäkään. Liike on lääke moneen vaivaan.

Lue lisää 29.4.2015 lehdestä.