Yleinen Urjalan Ylläpito

Liikuttavalle Taikayölle tonni

Urjalan kunnan liikuntatoimi on saanut tuhat euroa avustusta Liikuttava Taikayö-hankkeeseen tälle vuodelle. Hanke on osa valtakunnallista, aikuisten terveyttä edistävän liikunnan kehittämistä. Hankkeen kohderyhmänä ovat Urjalassa asuvat, yli 40-vuotiaat, vähän liikkuvat miehet ja naiset, joilla on vaara sairastua ylipainosta johtuviin sairauksiin. Tarkoituksena on esitellä heille sellaisia harrastuksia, joissa pystytään hyödyntämään luonnon tarjoamia mahdollisuuksia sekä eri kylillä jo olemassa olevia liikuntaharrastusmahdollisuuksia.

Urjalan kunnan liikuntatoimi on saanut tuhat euroa avustusta Liikuttava Taikayö-hankkeeseen tälle vuodelle. Hanke on osa valtakunnallista, aikuisten terveyttä edistävän liikunnan kehittämistä. Hankkeen kohderyhmänä ovat Urjalassa asuvat, yli 40-vuotiaat, vähän liikkuvat miehet ja naiset, joilla on vaara sairastua ylipainosta johtuviin sairauksiin. Tarkoituksena on esitellä heille sellaisia harrastuksia, joissa pystytään hyödyntämään luonnon tarjoamia mahdollisuuksia sekä eri kylillä jo olemassa olevia liikuntaharrastusmahdollisuuksia.

Toukokuun työmatkaliikuntakampanjan tavoitteena on 30 minuuttia kävelyä tai pyöräilyä päivittäin. Suoritukset merkataan KKI-työmatkaliikuntakorttiin ja palautetaan yhteystiedoilla täytettynä liikuntatoimeen 5. kesäkuuta mennessä.

Kaikkien korttinsa palauttaneiden kesken arvotaan lahjakortti urjalalaiseen liikkeeseen, jonka voi valita itse.

Kortteja toimitetaan suurimmille työnantajille, kunnantalon neuvontaan ja kirjastoon.